Tule majoittumaan Janin kotitilalle Koskenpäälle. Fountain of Creativity Cottage sijaitsee n. 40 kilometrin päässä Jyväskylästä. Tampereelta matkaa kertyy 137 kilometriä ja Helsingistä 262 kilometriä.

130 neliön hirsipirttiin mahtuu hyvin majoittumaan kuuden hengen seurue. Pirtissä on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kaksi yhden hengen sänkyä, lisäksi tuvan puolella on mukava ja tilava vuodesohva kahdelle majoittujalle. Pirtissä on myös keittiö, ruokailutila, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc. Keittiöstä löytyvät liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä astiat ja ruuanlaittovälineet. Majoitustiloissa löytyy televisio, PS3-pelikonsoli, dvd-soitin, ilmainen WiFi ja auton saa parkkiin suoraan talon eteen. 

Lähistöllä voi harrastaa muun muassa melontaa, hiihtoa, laskettelua, kalastusta ja monia muita lajeja. Jyväskylän lentoasema on 37 km:n päässä majoituspaikasta. Kahvila/ravintola Kievarin Rantapirtti sijaitsee 8 kilometrin päässä pirtiltä. Lomaisäntänä toimii Jani itse. Hänen oma kotitalonsa ja studionsa sijaitsee samassa pihapiirissä. Jos toivot lisäluksusta visiittiin, voit kysellä Janilta, josko hän ehtisi lämmittämään paljun. 

Lisätietoa ja varaukset Bookingin kautta: http://www.booking.com/Share-Dtgss6